Workshop Texels product
Koken met lokale producten, paddestoelen van Maarten Dijker, schapenkaas van de Waddel, heerlijke salades en bloemen van Jaqui (Picked for You), aardappels en (gedroogde) heilige boontjes van Lap, zeekraal van de Waddenzee...en ga zo maar door! U proeft Texel.
In groepen van twee worden met bijzondere Texelse ingrediënten gerechten bereid, die tezamen een heerlijk 5 gangenmenu opleveren.
Na het bereiden van het eten gaat u aan tafel om gezamenlijk te dineren. Een speciaal bij het eten gekozen wijn wordt geserveerd bij de gerechten.
Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers
De kosten zijn voor 2 personen € 195,-- per persoon, inclusief twee glazen wijn.
Kosten voor 4 personen € 145,-- per persoon, inclusief twee glazen wijn.
U kunt ons bereiken via de mail: info@pastoriedewaal.nl of telefonisch 0222 794543, voor meer informatie of een boeking.