Onze filosofie en producten
Alles wordt mooi met aandacht
Hoe werken wij en wat maken wij:
Na ruim 4 jaar op Texel hebben we ons ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in kleine intieme diners aan huis met veel lokale en seizoensgebonden producten. De kleinschaligheid van werken is onze kracht geworden. Dit geldt ook voor onze kookworkshops die hopelijk vanaf september 2021 weer beginnen voor 2 tot 4 personen.
We houden van de lokale producten, kennen de leveranciers en kleine producenten van het eiland. We hebben de prachtige landschappen en natuur hier nog veel meer ontdekt, wildplukken behoort tot onze nieuwe kennis en mogelijkheden en we verbouwen groenten in de tuin. Er is veel tijd en studie gestoken in het ontwikkelen van eigen producten. We maken Texelse ingrediënten in, heerlijke jams en gelei maar ook chutneys, azijnen en oliën voor onze Kok aan Huis en Catering activiteiten. Enkele daarvan zijn ook te koop vanuit onze bakfiets voor het huis. De jams en gelei worden uiteraard geserveerd bij het ontbijt in onze Bed & Breakfast. Voor gasten bestaat er 1x tijdens hun verblijf nu ook de mogelijkheid om een afhaalmenu te bestellen. Onze B&B is geliefd om zijn privacy en de oorspronkelijke details van de oude Pastorie.
Hopelijk wilt u ook eens genieten van de mogelijkheden die wij u bieden.
Met hartelijke groet,
Wessel & Anet